divendres, 23 de gener del 2009

Les Bosses de la Compra

Cada cop que anam al supermercat o a una tenda qualsevol, aquests ens entreguen de franc les bosses necessàries per a dur la compra a casa. Un cop arivam a casa aquestes bosses ja han complert la seva funció, llavors ja les podem tirar. Per la nostra part podem actuar de vàries maneres:
  1. Anar a la compra amb les nostres pròpies bosses: Duent les nostres pròpies bosses ajudarem a no generar tants residus. Si sumam totes les bosses de la compra que podem arribar a usar durant tota la vida ens adonarem compta de que és una quantitat de residus de plàstic considerable, que podem evitar generar.
  2. Reutitilitzar les bosses de les tendes: Una vegada emprades com bosses de la compra nosaltres podríem donar-les un altra us. Per exemple:
    • Aquestes bosses les pots guardar per a usar com a bosses de fems. Tenen menys capacitat wque les bosses de fems convencionals però son gratuïtes i estalvies doblers en bosses de fems.
    • També es poden guardar algunes per aquelles ocasions puntuals en les que puguis necessitar una bossa.

1 comentari:

  1. Les bosses de la compra d'un sol ús tenen els dies comptats.en Espanya. Així ho estableix el Pla Nacional Integrat de residus, segons el que el seu consum ha d'haver-se reduït en un 50% per a 2010, data a partir de la que hauran de ser prohibides progressivament.

    ResponElimina